سخن روز /
1404/02/13
تسویه 150 میلیارد ریال از مطالبات کشاورزان پیاز کار همزمان با خرید محصول

به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی جنوب کرمان ، محمد بلندنظر با اعلام خبر فوق گفت: مبلغ 150 میلیارد از مطالبات کشاورزان پیاز کار براساس زمان تحویل (در بازه زمانی 30 فروردین تا 5 اردیبهشت ماه ) و مدارکشان کامل بوده، به حسابشان واریز شد.

وی ادامه داد: مابقی طلب کشاورزان با پیگیری های مجدانه این مدیریت به محض تخصیص و بر اساس تاریخ تحویل پرداخت می شود.

مدیر تعاون روستایی جنوب کرمان تصریح کرد : کار خرید تضمینی پیاز از 30 فرودین ماه آغاز شده و تا 25 اردیبهشت ماه ادامه دارد و از ابتدای خرید تضمینی محصول پیاز تا کنون 14.149 تن پیاز خرید تضمینی شده است و میزان 1.307 تن از محصول طبق درخواست به کمیته امداد تحویل شده است.

محمد بلندنظر قیمت مصوب شورای اقتصاد کشور را به ازای هر کیلوگرم پیاز را 56573 ریال اعلام کرد و افزود:اجرای طرح خرید تضمینی پیاز با هدف جلوگیری از ضرر کشاورزان و تنظیم بازار محصولات کشاورزی در منطقه انجام شده است .
🗓1404/02/13
.
تعداد بازدید:
19
Powered by DorsaPortal